STARTSIDA

NYHETER

RASSTANDARD

OM MIG

MINA HUNDAR

VALPAR

TIDIGARE KULLAR

HUNDHIMLEN

GALLERI

LÄNKAR

KONTAKTA MIG 

 

Valpar

Ingen valpkull planeras förrän våren 2022

Jag vill att alla mina valpar HD-röntgas, deltar på mentalbeskrivning - MH, genomför korning både mental- och exteriördelen samt deltar på minst en utställning i vuxen ålder. Eftersom hovawarten är en aktiv brukshund vill jag att du som valpköpare kan erbjuda valpen ett aktivt hem. Jag ser gärna att du är intresserad av någon av grenarna inom tjänstehundsverksamheten, bevakning eller räddning alternativt är tävlingsintresserad, men det är inte något krav. Dock vill jag att du är medveten om att det är en aktiv brukshund som du köper och den kräver ordentligt med både fysisk och psykisk stimulans för att må bra. Det är inte en ren sällskapshund som nöjer sig med en vända runt kvarteret några gånger per dag för då kommer den inte bli rolig att leva med.

Valparna levereras med Svenska Kennelklubbens stamtavla/registreringsbevis, köpeavtal, veterinärbesiktningsintyg, vaccinationsintyg, chip-märkta, avmaskade och du får även med skötselråd och tips.

Du som köper en valp från mig är alltid välkommen att ringa eller hälsa på och jag hjälper gärna till med eventuella problem som kan uppstå. Om intresse finns kan jag ordna valpträffar och jag kan även arrangera träning med erfarna instruktörer.

 
     
 
   
 
     
 
   
 

Mobil: 0708-99 89 33  E-post: lurk67@gmail.com

Tillbaka